Overslaan en naar de inhoud gaan

Smartschool

Onze school maakt gebruik van het digitaal leer- en communicatieplatform Smartschool. De leraren en leerlingen gebruiken het dagelijks. Omdat we een goed contact met de ouders belangrijk vinden, willen we zoveel mogelijk ouders ertoe aanzetten om de extra mogelijkheden van het digitaal ouderplatform actief te gebruiken. Op die manier hopen we de ouders nog beter te informeren en bij de school te betrekken.

Via Smartschool kunnen ouders de leraren, de verschillende diensten en de directie rechtstreeks contacteren, de schoolagenda raadplegen, rapporten bekijken en afwezigheden opvolgen. Verder bieden we met Smartschool heel wat informatie aan die met het schoolleven te maken heeft.

Om als ouder Smartschool te gebruiken moet je met een persoonlijke co-account inloggen. Elke ouder ontvangt bij inschrijving de noodzakelijke informatie om deze co-account aan te maken. Ouders die hun wachtwoord niet meer terugvinden, sturen een mail naar info@piustien.net met vermelding van de naam van hun zoon of dochter.