Overslaan en naar de inhoud gaan

NIEUWE LEERMIDDELEN BESTELLEN

Gemakkelijk bestellen via www.studieshop.be

Om een goede start te kunnen maken, bestel je jouw boekenpakket vóór 15 juli. Je kan direct jouw school, H. Pius X-instituut en klas aanklikken. Hierdoor kom je meteen op de juiste leermiddelenlijst terecht. Duid meteen ook de juiste keuzevakken aan!

Huurboeken: deze huur je telkens voor 1 schooljaar en lever je eind juni terug in. Niet inleveren = het verschil met de aankoopprijs terugbetalen.

Schooleigen materiaal: dit zijn artikelen specifiek voor Pius X zoals sportkledij en eigen cursussen. Deze bestel en betaal je bij Studieshop maar ze zullen niet in je postpakket zitten. Je krijgt ze op de eerste schooldag in de klas of je haalt ze later op in het schoolwinkeltje.

Comfort bij het betaalproces

Jouw bestelling afronden doe je door het schoolpakket te betalen. A.d.h.v. verschillende betaalopties probeert Studieshop het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je kan kiezen voor onmiddellijke betaling via een QR-code, overschrijving of gespreid betalen in 2 of 3 termijnen. Langer kan ook via de klantendienst van Studieshop.

Opgelet: kies je voor overschrijving, dan dien je jouw factuurbedrag onmiddellijk na de bestelling te betalen. Indien Studieshop geen betaling ontving binnen de 14 dagen na bestelling, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd!

Jouw bestelling opvolgen

Door te registeren bij ‘Studieshop.be’ maak je automatisch een persoonlijke klantomgeving aan. Onthoud dus zeker het e-mailadres en wachtwoord. Hier kan je de informatie over jouw bestelling nakijken, facturen raadplegen, retourgegevens opzoeken, artikelen annuleren en jouw persoonlijke gegevens wijzigen.

Levering aan huis

Jouw studiepakket wordt verstuurd op het moment dat Studieshop alle materialen van de uitgevers gekregen heeft. Op voorhand kunnen zij dus geen exacte datum geven. Maar bij tijdige bestelling wordt jouw pakket altijd geleverd voor 1 september! Als jouw pakket het magazijn verlaat, krijg je hiervan een mailbericht. Nadien verstuurt PostNL nog een tweede mail met een track and trace code. Hiermee kan je de exacte levering opvolgen. Bij thuislevering heb je de mogelijkheid om een alternatief afleveradres op te geven (niet de school), zodat je zeker kan zijn dat je pakket afgeleverd wordt als je op vakantie bent. 

Controleer de inhoud van je pakket. Als de inhoud van het pakket niet klopt met wat je hebt besteld, raadpleeg dan je klantomgeving via www.studieshop.be of de klantendienst. Ben je een artikel vergeten te bestellen? Breng dit dan gauw in orde.

Retour

Iets teveel besteld? Fout besteld? Verander je nog van klas of school? Retourneren kan gratis binnen de 14 dagen. Gebruik daarvoor de gratis retoursticker in de doos en lever het pakket in bij een plaatselijk PostNL-punt.