Overslaan en naar de inhoud gaan

LEERBOEKEN INLEVEREN

Vrijdag 30 juni van 13.00 u. tot 19.00 u. op de campus VIIde-Olympiadelaan. Extra inlevermomenten op maandag 3 en dinsdag 4 juli telkens van 9.00 u. tot 15.00 u.

Huurboeken inleveren

Heb je dit schooljaar huurboeken besteld via Studieshop? Dan wordt er van jou verwacht dat deze terug worden ingeleverd. Het inleverformulier dat nodig is, wordt naar het e-mailadres van je account gestuurd. Dat is het adres waarmee je aanmeldt op de website. Mogelijk is dat de naam van een ouder. Check dus zeker deze mailbox! Controleer eventueel ook of de mail in de map ongewenste mail of spam beland is. Of je hebt gewoon geen huurboeken besteld? Dan ontvang je geen inleverformulier want dan hoef je ook niets in te leveren. Vind je het inleverformulier niet terug en heb je wel huurboeken, kom dan zeker langs in de refter zodat we jou kunnen verder helpen.

Wij bieden u de mogelijkheid om de boeken op school te scannen en meteen ook in te leveren. Je kan de boeken ook, voldoende gefrankeerd, opsturen naar Studieshop.be of ze ter plaatse afgeven tijdens de kantooruren. Het adres is: Studieshop.be - Huurboeken, Waaslandlaan 8A3 bus 1, 9160 Lokeren. Belangrijk is dat dit vóór 1 augustus gebeurt!

Boeken verkopen

Geld verdienen met je oude handboeken? Dat kan! Check of jouw handboeken geld waard zijn en verkoop ze direct aan Studieshop. Welke boeken kan je verkopen? In principe elk boek dat op één van de Studieshopscholen wordt gebruikt. Of je voor dergelijke boeken nog een bedrag krijgt hangt wel ook af van vraag en aanbod. De hoogste prijs krijg je sowieso tussen eind juni en 1 augustus. Belangrijk is wel dat de boeken in goede staat zijn: niet beschreven, geen scheuren, geen vochtplekken, met bijlage, etc...want deze worden bij ontvangst aan een kwaliteitscontrole onderworpen. Krijg je voor je boek geen waarde? Dan betekent dit dat deze titel op geen enkele school wordt gebruikt of Studieshop heeft al te veel exemplaren van deze titel op voorraad.

1. Je gaat naar https://www.studieshop.be/boeken-verkopen

2. Je vult het ISBN van het te verkopen boek in (13-cijferig nummer achterop je boek) of scan je boek op school.

3. Heb je een bod? Dan kun je direct verkopen

4. Print de verkoopbon en voeg het bij je boeken. Wij bieden je de mogelijkheid om je pakket op school in te leveren. Lukt dat niet, dan stuur je de boeken op naar: Studieshop.be, Taxatie, Waaslandlaan 8a3 bus1, 9160 Lokeren.

5. Zodra Studieshop je boeken heeft ontvangen en gecontroleerd, staat het geld binnen 30 dagen op je rekening!